Architektura

Tento pojem pod sebou ukrývá důležité aspekty každého návrhu, studie či projektu. Pod slovem architektura si není potřeba představovat slovo bombastické nebo pompézní, ale naopak skromnost, funkčnost, energetickou a ekonomickou nenáročnost, úctu k okolí a majetku druhých. Estetické hledisko je z velké části vizuálním přepisem předchozích pojmů.

Architektura je pro všechny. Nebojte se kontaktovat architekta, dům za dva milióny musí fungovat stejně tak, jako dům za 100 milionů.

Není nic smutnějšího než napravování omylů investora až po dokončení stavby. Do pokoje nejde umístit skříň či postel, není místo na kočárek či sekačku, okna nabízejí pohled do zdi sousedního domu, elektrická zásuvka je místo pod stolem umístěna za skříní, po zemi se táhnou propletence kabelů a mnohé další závažné chyby, které snižují cenu nemovitosti ještě před začátkem jejího užívání.. Nehledě na fakt, že užívání objektu to značně znepohodlní.

Protože zvažujeme ve stádiu návrhu a projektu i ty nejmenší detaily, dokážeme vám v průběhu realizace ušetřit statisíce korun.

Architekt je tu od toho, aby byl dirigentem a koordinátorem projektu či návrhu. Jeho cílem není stavba pomníku za vaše peníze. Naopak vám poradí a navrhne optimální řešení dle vašich finančních možností.